Nova internet trgovina na srpskom tržištu - eKupi

Bez autora
Oct 12 2011

Regionalno najambicioznija internet trgovina eKupi, u svom širenju po Zapadnom Balkanu počela je sa poslovanjem i u Srbiji. eKupi je osmišljen kao regionalni centar internet kupovine najšireg mogućeg asortimana robe i sve to uz maksimalnu sigurnost i zadovoljstvo klijenata. U svom širenju eKupi prepoznaje potencijal srpskog tržišta, ubrzano prilagođavanja zakonske regulative, kvalitet internet infrastrukture i visok razvoj bankarskog sistema u pogledu sigurnosti i opcija plaćanja. Shodno tome, odmah nakon uspešnog starta u Hrvatskoj počinje sa poslovanjem i u Srbiji. eKupi je čvrsto usmeren stvaranju široke baze zadovoljnih korisnika koji žele da na što brži i jednostavniji način, po povoljnim i konkurentnim cenama, u svakom trenutku, ostvare kupovinu iz svog stana, kancelarije ili u pokretu, birajući iz najšireg mogućeg asortimana proizvoda i usluga, uz maksimalnu sigurnost, pouzdanost i efikasnost raznih načina plaćanja i vrsta dostave. Potencijal tržišta postoji, što pokazuju i podaci prema kojima u Srbiji udeo prometa online trgovine u ukupnom maloprodajnom tržištu je svega 2,5 posto za 2010. godinu.

Nova internet trgovina na srpskom tržištu eKupiRegionalno najambicioznija internet trgovina eKupi, u svom širenju po Zapadnom Balkanu počela je sa poslovanjem i u Srbiji.

eKupi je osmišljen kao regionalni centar internet kupovine najšireg mogućeg asortimana robe i sve to uz maksimalnu sigurnost i zadovoljstvo klijenata. U svom širenju eKupi prepoznaje potencijal srpskog tržišta, ubrzano prilagođavanja zakonske regulative, kvalitet internet infrastrukture i visok razvoj bankarskog sistema u pogledu sigurnosti i opcija plaćanja. Shodno tome, odmah nakon uspešnog starta u Hrvatskoj počinje sa poslovanjem i u Srbiji.

eKupi je čvrsto usmeren stvaranju široke baze zadovoljnih korisnika koji žele da na što brži i jednostavniji način, po povoljnim i konkurentnim cenama, u svakom trenutku, ostvare kupovinu iz svog stana, kancelarije ili u pokretu, birajući iz najšireg mogućeg asortimana proizvoda i usluga, uz maksimalnu sigurnost, pouzdanost i efikasnost raznih načina plaćanja i vrsta dostave. Potencijal tržišta postoji, što pokazuju i podaci prema kojima u Srbiji udeo prometa online trgovine u ukupnom maloprodajnom tržištu je svega 2,5 posto za 2010. godinu. Na tržištima Zapadne Evrope taj je udeo znatno veći i u nekim segmentima prelazi 30 posto ukupne trgovine. Nesumnjivo je da će i u Srbiji taj procenat rasti prvenstveno zbog povoljnijih cena, jednostavnosti kupovine i velikog izbora proizvoda.

S ciljem da se kupcima omogući stopostotna zaštita prilikom plaćanja na eKupi stranicama, odabran je sigurnosni sertifikat koji je najsigurniji sertifikat ove vrste u svetu. Secure Socket Layer (SSL) sigurnosni protokol kompanije Verisign, sa 256 bitnom enkripcijom podataka i garancijom identiteta stranice na kojima se kupovina obavlja, prvi je i jedini pravi izbor web trgovina koje svojim partnerima žele da pruže najviši standard zaštite podataka na internetu. Zaštita s Verisign Secure Site EV sertifikatom je potpuna, a zelena traka koja se prikazuje prilikom plaćanja na eKupi stranicama, garancija je sigurnosti. Ovakve transakcije su sigurnije od onih koje se obavljaju u trgovinama, restoranima i robnim kućama izvan interneta, kada je broj kartice dostupan i vidljiv većem broju ljudi.

O novoj internet trgovini više možete saznati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik